"Don't complain about things you are not willing to work hard to change"

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Projekti Strong, Healthy & Inspired

Kavereni Ginger opiskelee terveys ja ravitsemusterapeutiksi samalla kun hän treenaa jolle kisakuntoon (bikini tai muu vastaava). Samalla kun hän opiskelee hän halusi tehdä koekaniini projektin. Hänellä on kolme kania :-) ja minä olen yksi heistä!

Eli huomma aamulla se alkaa! Silloin otetaan alku paino, mitat ja kuvat!
Projekti kestää kuukauden ja Ginger laittaa minulle kaikki ruoka suunnitelmat, joka Sunnuntai käyn sitten kaupassa ja teen viikon ruoat valmiiksi niin että lipsauksia ei tule. Pari juttuja jotka on kielletty on alkoholia, limsat, mehut, sokerit mm... Sitten pitäisi syödä noin 2-3 tunnin väliin ja juoda noin 4 litra vettä päivässä....


Kohta kohti kauppaa!




2 kommenttia:

  1. Ennenku lähet kookosöljyn kanssa läträämään niin tiesithän et kookosöljy ei oo samalla tavalla terveellistä kasviöljyä kuin vaikka oliivi- tai rypsiöljy vaan on huonoa kovaa/tyydyttynyttä rasvaa ja sen terveelliseksi väitetyt ominaisuudet aika vähäisiä siihen nähden http://www.rasvatieto.fi/ajankohtaista/kookos%C3%B6ljy-mainettaan-huonompi

    Voi tulla ikävä ylläri kolesteroliarvojen kanssa, jos oot jättäny muuten rasvat ruuassa vähiin/näkyvän rasvan pois niin jos sun saamat rasvat tulee maitotuotteista/lihasta/ravuista ja lisäksi kookosöljyistä niin rasvojen koostumus on aika huono... Maapähkinöiden rasva taitaa olla pääasiassa pehmeää rasvaa eli peukut sille. Mut muista myös oma järki, jos lähdet mukaan johonki kokeiluun. Tiedäthän, että ravitsemusneuvoja on sit ihan eri juttu kuin laillistettu ravitsemusterapeutti (jälkimmäinen on yliopistotutkinto ja perustuu lääke- ja ravitsemustieteeseen) ravintoneuvojaksi voi opiskella monessa paikkaa ja jaetun tiedon ei tarvii perustua mihinkään lääketieteellisiin faktoihin ja voivat toimia melkeinpä mielensä mukaan ja suositella ihan mitä vaan.

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosöljy on todella vähän mitä pitäisi käyttää. Se mitä oli eniten on maapähkinä ja mantelivoita sekä oliviöljyä pitäis myös käyttää :-)
      Tämä on 4 viikon projekti ja tottakai katson jos tule vastaan jotain kummia juttuja :-)

      Poista