"Don't complain about things you are not willing to work hard to change"

tiistai 17. syyskuuta 2013

Päivä kaksi

Aamulla tiesin heti etten yritä syödä niitä greippejä joten puristin ne taas ja join.
Heti sen jälkeen kun tyttö oli viety kerhoon niin lähdettiin pojan kanssa elixialle. Siellä odotti hirveä yllätys: 1.10 alkaen lapsiparkkissa saa max olla 1,5 h kerralla! Jopa 2 h on minulle lyhyt aika. Päätin testata, voiko 1,5 h tehdä koko kehon treenit? Ei! Vaikka puolitin alkulämmittelyn, skippasin jälkilämmitelyn ja pidin vain 30s taukoja.... :-( Kotona sitten sain venyteltyä. Eli jatkossa pitää pitää ensin poika 1,5 h parkissa ja sitten kesken treenejä ottaa hänet pois ja sitten laittaa takasin... Ettei hikisenä tarvitse lähteä.

Treenin jälkeen söin salilla toisen ateriani ja autossa join proteiini juoman. Hienosti meni vaikka vähän pelkoa oli ottaa nämä mukaan:



Ateria nr 4 oli eilen niin paha että teki mieli yrjötä.... onneksi ei käynyt niin ;-D sitä ateriaa on Gingerin kanssa nyt muutettu ja maistuu paljon paremmalta :-)


Eilisen päivän ateria nr 4
Tämän päivän ateria nr 4

Ja ero on:
Edellisen raejuusto on vaihdettu rahkaksi.




Huomenna jatketaan samalla tahdilla!

2 kommenttia:

  1. Höh, miksiköhän ne rajoittaa sitä aikaa, onks siellä niin paljon lapsia ettei mahdu kaikki halukkaat? Entä etkö pääse iltaisin salille, jos miehes on kotona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vissin joku ruuhka juttu... Käyn ylensä aamupäivällä, silloin siellä on tyhjä. Pitä vissin aloittaa tehdä pitkät treenit taas iltaisin.

      Poista