"Don't complain about things you are not willing to work hard to change"

lauantai 11. toukokuuta 2013

Sporttipäivä Kaisankodilla

Aamupala


Tänään olin Espoon Kaisankodilla Annan, Monnan ja Tuukkan järjestämässä sporttipäivässä. Ohjelmassa oli mm jouksua/kävelyä, kuntosalia sekä ravitoneuvoja. Päivä oli antoisa ja tapasin monta uutta samankaltaista naista :-) (olitko paikalla ja bloggaat niin laita linkin kommenttia kiitos)

tervetuloa


Itse en ole joussut yhtään ennen kuin tänään. Kävin Tuukkan lenkille jossa juostiin 5,4 km yhteensä. Lenkki sisälsi opetusta ja paljon hyviä vinkkejä. Myöhemmin Tuukka teki myös askelanalyysin :-) Eli minulle sopii neutraali täysvaimennettu juoksukenkä sekä five fingers kenkä.












Lenkin jälkeen mentiin ruokailemassa, oli tarjolla mm riistakäristystä, kesäkurpitsaa sienimuhennusta ja salaatti pöytä. Oli tosi hyvää eli ensi kerralla kun menen kauppaan ostan valmista riistakäristystä :-)  ja kesäkurpitsaa ja herkkusieniä. Ruuan jälkeen Anna esitti meille ravintoneuvoja jotka koostuivat lautasmallista,  mm hiilareiden, rasvojen ja protskujen oikeat suhteet. Muita hyviä vinkkejä oli miten syödä poissa kotoa ja miten olla antamatta kaveriden tai suvun sabatoida omaa tavoitettasi. Kun motivaatio on kohillaan niin mikään ei voi estää sinua!




Parasta mitä kuulin ydeltä toiselta tytöltä, joka oli kuulut sen PT:ltään:
"What looks like candy is candy"

Ruuan jälkeen menin salille missä kaikki pitivät meille erilaisia harjoituksia missä käytiin tekniikkaa läpi.

Anna myi myös Scitecin lisäravinteet. Tuli nämä ostettua :-) eli huomenna maistelemaan!




minä ja Anna

Melkein unohdin torstaina kävin vaa'alla ja se näytti 71,1 kg :-) eli 1,1 kg jäljellä!


Huomenna on Äitienpäivä niin Onnea kaikki Äidit!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti