"Don't complain about things you are not willing to work hard to change"

tiistai 28. toukokuuta 2013

Ruoan punnitus

Koska kilot eivät ole lähteneet sillä tahdilla mitä olisin halunnut, niin tänään alotin uudestaan ruokapäiväkirjan johon kirjoitan kaiken mitä syön ja paljonko vettä tuli juotua. Sillä tavalla saan enemmän tietoa siitä että onko minulla jotain ylimääräistä ruokavaliossa:

Tottakai paras ystäväni, vaaka, tuli taas käyttöön :-)



Vinkki: iltapäivällä kuppi vihreää teetä auttaa makean himoon sekä napusteluun.

Tänään söin 1859,2 kcal edestä, ja löysin heti aamupalasta noin 100 kcal turhaa.
Sali treeni poltti noin 800 kcal ja illalla menin vielä pienelle lenkille joka poltti noin 300 kcal. Eli päivän kcal saldo oli 759,9 kcal :-)
Huomenna uusi ruokapäiväkirja :-) vaikka on työläistä laskea kaloriat niin tänään taas huomasin että sillion tällöin laskenta on sen arvoista!

2 kommenttia:

  1. Mä vinkkaisin vielä treenin aikaisen kulutuksen arvioinnista ja sykemittarin käytöstä sen verran, että mun ymmärtääkseni mittari on tarkoitus käynnistää, kun aloitat treenit ja katsoa lukema/sammuttaa kun lopetat aktiivisen treenin. Siitä saa sen oikean kulutuksen mikä treenin aikana oikeasti kuluu. Jos annat olla päällä sen jälkeen ei se ole pelkkää jälkipolttoa vaan ihan peruskulutusta laskee siinä mukana (syke on muutaman kymmenen lyönnin korkeammalla vielä hetken, mutta sen merkitys on tosi pieni) ja jos lasket sen mukaan treenin kulutukseksi niin tulee aika huimia kulutuksia. Netissä on monia laskureita ja taulukoita kuinka paljon kuluu esim. 1 tunnin lenkillä tai tunnin salitreenissä tietyn painoiselle ihmiselle. niistä näkee vähän suuntaa. Oon välillä kattonu että voiko pitää paikkansa sun kulutukset, kun vaikuttaa aika suurilta arviot?

    En tiedä kuinka pitkiä sun treenit on ollut mutta mun kokoisella (reilu 10kg vähemmän kuin sinä) kuluu tunnin salitreenissä tai bodypumpissa syke n. 60% maksimista n. 300-400kcal ja tunnin juoksulenkissä jossa syke 65-75% maksimista (n.450-500 kcal). Sun kannattaa tarkistaa varmaan noi kulutusarviot vielä.

    Anna

    VastaaPoista
  2. niitä kulutusarvot tarkistin heti treenin jälkeen :-)
    tänään pumppiin

    VastaaPoista