"Don't complain about things you are not willing to work hard to change"

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Takaisin arkeen

Olimme Espanjassa 3 viikkoa ja 2 päivää. Etelän lämmössä tuli nautittua paljon erilaisia herkkuja, epäterveellistä ruokaa, karkkia ja alkoholia. Matkan aikana ei tullut treenattua tarpeeksi. Vähän hyötyliikuntaa tuli tehtyä, kuten kävelyä ja uintia, ja sitä tuli tehtyä joka päivä. Matkan aikana tuli treenattua noin 4 kertaa: 2 lenkiä, 3 lihaskuntotreeniä ja pari pitkää kävelymatkaa.


Viime viikolla oli ihan hirveä stressi, liian vähän unta ja huonolaatuista ruokaa. Se on ottanut koville. Mutta saimme kaikki kuntoon ja viime perjantaina vietettiin suku juhlat ja lasten synnttärit ja viime lauantaina täytin 30 niin järjestimme isot juhlat kavereille!






Mahtavien synttärijuhlien jälkeen niin eilen todelisuus tuli vastaan. Sali treeneissä huomasin että kunto ja lihaskunto oli heiketynyt. Mutta minä katsoin sitä uutena alkuna. Tänään aamulla kävin vaa'alla ja totesin kunka kiloja voi hiipiä takaisin lyhyessä ajassa. Otin myös uudet mitat. Eli tänään alotin uuden projektin,
jos 4 viikossa voi lihota niin sammassa ajassa pitäisi pystyä laihduttaa yhtä paljon... Eli illalla kävin pienellä lenkillä 3,4 km.



Treeni tavoite:
Sali treenit: 3 kertaa viikossa
Lenkki/ cardio treenit: 3 kertaa viikossa

Ma: Sali
Ti: Lenkki/spinning
Ke: Sali
To: Cardio Step interval
Pe: Sali
La: Lenkki/lepo
Su: Lenkki/lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti